Hotell- och turism, HT

Hotell- och turismprogrammet på Liljaskolan har en internationell profil. Eleverna har möjlighet att göra praktik på hotell, turism- och eventanläggningar utomlands och i Sverige.

Det här leder programmet till

Internationell profil – Vi satsar på en aktiv utbildning. Vi har APL platser runt om i Europa med Teneriffa som vår starkaste bas. Vi gör studieresor till bland annat till Ishotellet i Jukkasjärvi.

Jobben i fokus – Vi på Liljaskolan samarbetar med olika internationella och nationella företag vilket gör att du har stora möjligheter till jobb efter utbildningen. Vi har en ett unikt samarbete med Hotell på Teneriffa vilket gör att vi kan garanterat dig som får göra din APL där jobb på Kanarieöarna efter examen.

Visste du att turismen är världens största näring och den i särklass snabbast växande branschen i Sverige?