Dubbla guld till Lovisa, NIU Liljaskolan

Under SM-veckan i Skellefteå hölls SM i Big Air och Slopestyle för Freeski och snowboardåkare. Liljaskolan hade många deltagare på plats och samtliga gjorde fina insatser. Ibland räcker det inte hela vägen till finaler men alla åkare har presterat fantastiskt bra oavsett resultat. Våra elever har skött tävlandet väldigt proffsigt och vi tränare är jätteglada över alla fina prestationer, säger Mattias Hägglund tränare på NIU snowboard. > läs mer och se bildspel.

Utmärkta insatser av Liljaskolans elever

I Big Air som avgjordes på tog Lovisa Ness Björnudd guld i Seniorklassen och även Aron Snorri och Isarr Edwins gjorde fina åk som tog dom till final i ett rätt skickligt startfält. Till fredagens final i Slopestyle kvalade Sofia Bjarheim, Lovisa Ness Björnudd och Aron Snorri sig till final. En final som slutade med ett nytt guld till Lovisa och en fin andra plats till Sofia.

Aron hade lite otur i sina åk men har också imponerat med stabil och fin åkning.
Vill du titta på finalerna i efterhand kan du göra det på denna länk https://www.svtplay.se/sm-veckan (sök på slopestylefinaler snowboard och big air snowboard."

Publicerad 2018-03-26