Högt flygande vinnare på Liljaskolan

I helgen gick första tävlingen i nationella SST och SSS i ett kallt Hemavan. Liljaskolan var på plats med elever från NIU Freeski och Snowboard som deltog i olika tävlingsklasser - och tog hem flera pallplatser!

Det var över 20 grader kallt när Swedish Slopestyle Tour (SST) och Swedish Snowboard Series (SSS) första deltävling hölls i Hemavan i helgen. SST och SSS är de nationella freeski- och snowboardserierna där en vinnare koras efter de fyra bästa resultaten med final i Bollnäs. Elever från Liljaskolans NIU Freeski och Snowboard var med och tävlade i flera tävlingsklasser och presterade mycket bra.

Det resulterade i en hel del pallplatser. En första plats i damseniorklassen och en tredjeplats i herrseniorklassen för snowboard. Samt en tredje och fjärdeplats i damjuniorklassen. En andraplats i damjuniorklassen för freeski och ytterligare fina presentationer från övriga elever som deltog.

Elever och lärare rapporterar att slopestylebanan var riktigt grym och att det var en rolig helg trots kylan.

Publicerad 2018-12-17