Inspirationsföreläsning för åk 1 ti 16 okt

Inspirationsföreläsning för alla årskurs 1 tisdag 16 okt kl 10.00-11.15 i festsalen, Medborgarhuset. Undervisande lärare följer med resp klass. Rickard Persson, tidigare elev på skolan, föreläser över temat "Att hitta det stora inom dig."

Rickard utgår ifrån sina erfarenheter som tidigare elev på Liljaskolan där han var med om sprängolyckan på elevhemmet som kostade honom synen och närapå livet.
Han har föreläst under tre år för åk 1-eleverna och jag tycker att det har gett eleverna många aha-upplevelser och tankar. En föreläsning som jag rekommenderar.

Rickard brukar också sjunga några av sina egna låtar som ett inslag i föreläsningen.
Informera era elever i förväg om tillställningen.

Det här är tredje året i rad som han föreläser för åk 1. Det har varit mycket uppskattat av både elever och lärare. Bilderna är från 2017.

Hjärtligt välkommen till Liljaskolan Rickard. Och hjärtligt välkommen alla elever i årets åk 1 att lyssna på Rickard och ställa frågor till honom.

RS

Publicerad 2018-10-11