Liljaskolans största Branschevent: 8 april 10.00 -14.00

Alla elever och vuxna som är intresserade av NB Skog, Bygg eller Fordonsprogrammet får en höjdpunkt lördag den 8 april. Du får åka med i skogsmaskiner, och kanske provköra. Deltar gör Norra Skogsägarnas entreprenör Fågelstigen Skog AB som visar en skördare (se bild), John Deere en skotare, Vimek skotare. SCAs utvecklingschef kommer att informera om skogsbranschen. och Vimek. Vi visar också lastbilar och anläggningsmaskiner. Prova våra simulatorer och träffa elever. Du som går i "nian" kan anmäla dig till en PRASO-dag på Liljaskolan. Eventet arrangeras i och kring fordonshus 1 ca 1 km från väg 92. Parkera på Doorias personalparkering.

Så här såg det  ut vid Fordonshus 1 vid förra årets event. I år blir det fler större maskiner.

Publicerad 2017-04-03