Tre träffar med Liljaskolan inför Gymnasievalet 17

Välkomna till skolbesöksveckan 22-25 nov
Tisdag – fredag vecka 47 besöker 350 elever från årskurs 9 i Umeåregionen Liljaskolan för att få mer information om gymnasieskolan och ett valt gymnasieprogram.

Informationsträff 1 dec kl 18.30
Inför valet till gymnasieskolan 2017 bjuder Liljaskolan in elever med anhöriga till en informationsträff i skolans matsal torsdag 1 dec kl. 18.30. Ni träffar rektorer och SYV. Vi kan också visa utbildningars klassrum, verkstäder och övningsområden.

Elever i åk 9 kan anmäla sig till en  PRASO-dag
Vill du som elev ”prova på” den utbildning som du är intresserad av kan du göra en PRASO-dag på Liljaskolan. Anmäl dig då på Liljaskolans hemsida.

Besök Event hos två bilverkstäder i Umeå
Fordonsbranschen behöver fler yrkesarbetare. Lundströms Bil & Kaross på Spinnvägen 1 och Umeå Billackering på Industrivägen 8, visar arbetet i en modern verkstad lördag 3 december kl. 11.00 –14.00. Personal från Liljaskolan finns också på plats.

Varmt välkommen till Liljaskolan.
Maria Öhgren
Gymnasiechef