Varmt välkommen till Liljaskolan.
En gymnasie- och vuxenskola. Vårt mål är att du som elev ska känna dig sedd, trygg och motiverad. Liljaskolan grundades på 70-talet och vi är, precis som då, en kommunal gymnasie- och vuxenskola öppen för alla. Välkommen till en skola med många valmöjligheter. Välj bland praktiska-, teoretiska och idrottsutbildningar av hög kvalitet.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Gymnasium

Liljaskolan i Vännäs erbjuder flera gymnasie- och introduktionsprogram. Yrkes- och högskoleförberedandeprogram. Här får du massor av kunskaper inför yrkesarbete och utbildning efter studenten. På Liljaskolan studerar drygt 600 elever från ett 40-tal kommuner, samt med elever från hela Norden.

Hos oss träffar du ungdomar som delar dina intressen, mål och framtidsdrömmar.

Vuxenutbildning

Vuxenutbildning på Liljaskolan i Vännäs erbjuder utbildning på flera olika nivåer. För dig som vill byta karriär eller vidareutvecklas samt för dig som saknar grundläggande behörighet och mycket mer.

Vi har drygt 150 vuxenelever från hela Sverige. För dem som behöver boende i Vännäs hänvisar vi till sidan för Boendeförmedling.