fbpx

Inbjudan till vårdnadshavarmöte 14/9

2 september, 2021

Varmt välkomna till digital vårdnadshavarträff på Liljaskolans gymnasium för elever i årskurs 1 och elever som börjat åk 2 på någon av inriktningarna transport, lack, kaross och mek den 14/9 kl 18.00.

Några veckor har gått av höstterminen 2021. Därför tycker vi att det är dags att vi får träffa våra nya elevers vårdnadshavare för att ge information om Liljaskolan och för att ni ska få träffa oss, om än digitalt pga av rådande osäkerheter i smittspridningen. Eleverna är givetvis varmt välkomna att delta.

Vi kommer berätta om hur vi arbetar på Liljaskolan och dela med oss av praktisk information. Ni får träffa elevens mentor för att få möjlighet att prata mer ingående om programmet eleven valt. Vi beräknar att vi slutar runt 19.30.

Länk för att ansluta till introduktion och allmän information kl 18.00:
https://meet.google.com/etd-uswd-uns

Länkar för att ansluta till respektive program ca kl 18.30:

 

Delta via din dator
1) Klicka på länken och välj sedan att gå med i mötet.
2) Tillåt Meet åtkomst till datorns kamera och mikrofon när du får fråga om detta.
3) Webbläsaren Google Chrome brukar fungera bäst.

Delta via din mobil
1) Ladda ner appen Meet i din mobiltelefon.
2) Du behöver ha ett Google-konto för att kunna delta med mobilen. Om du använder Gmail, Google Foto, YouTube eller någon annan produkt från Google behöver du bara logga in på ditt befintliga konto. Har du inget Google-konto? Registrera dig kostnadsfritt.
3) När du har gjort det så kan du surfa in på denna hemsida och klicka på den länken till mötet. Då startas appen i din mobil och du kan klicka på knappen för att gå med i mötet.