fbpx

Inför gymnasievalet 2022 – besök Liljaskolan

1 november, 2021

Det är viktigt med information! För att kunna göra ett väl grundat gymnasieval behöver man tillgång till bra information gällande sina alternativ. Det bästa sättet att få en korrekt uppfattning av en gymnasieskola är att besöka den, digitalt eller fysiskt beroende på dina förutsättningar. Därför erbjuder Liljaskolan följande aktiviteter:

Skolbesöksveckan

Vecka 47 i november inträffar enligt tradition det som kallas skolbesöksveckan. Under veckan får alla åk 9or i Umeåregionen (Umeå kommun och kranskommuner) besöka kommunala och privata gymnasieskolor i regionen.

PRASO-besök

Den bästa sortens besök. Under en hel eller halvdag får du som elev ta ledigt från skolan för att besöka oss. Vi behandlar dig som en riktig VIP och du får alla förutsättningar för att uppleva hur det är att gå på skolan.

Informationskvällar

För dig som vårdnadshavare är detta ett jättebra tillfälle att få kontakt med oss på Liljaskolan. Vi erbjuder generell information om våra program – men framför allt ger vi tid att svara på dina frågor. Vi kommer erbjuda digital och fysiska möten för att passa så många som möjligt. Onsdag den 8 december håller vi en digital informationskväll via Google Meet.

Öppet hus onsdag den 19 januari är inställt pga av rådande omständigheter i smittspridningen i regionen.

  • Digital träff – 8 december kl 18-19.30 (OBS! Anslut senast 17.50)
  • Öppet hus på skolan – 19 januari kl 18-19.30 Inställt pga rådande smittspridning

Vi publicerar mer information här inför träffen om hur du ansluter digitalt eller hittar till oss fysiskt.